Stensättning och uteplatser

Jag har funderat lite på det här med att göra om trädgården. Tycker att det är fin som det är växtmässigt, för det är vackra blommor och buskar. Men när det kommer till gångarna och uteplatserna tycker jag inte alls att de är tillräckliga. Funderar därför starkt på att ta del av stensättning för att få gångar som man kan gå på genom trädgården istället för att behöva gå på gräset.

Har haft kontakt med RB Sten & Designhär i Karlskrona och pratat med dem om huruvida de skulle kunna hjälpa mig med stensättning och det är tydligen ett av deras specialområden. Så det skulle kännas väldigt skönt och tryggt att anlita dem. Sen vet jag inte riktigt hur det blir med det, om jag ska göra det nu eller om jag ska vänta till i vår istället. Kanske är det lika bra att vänta men det kan också vara skönt att göra det nu för att det sen ska vara klart till i vår då man kan sitta ute så att jag kan gå ut på uteplatsen direkt.

Är det någon av er som har tips på vad som är smartast att göra? Om inte annat så kan jag prata med de på RB Sten & Design för de jobbar ju faktiskt med stensättning hela dagarna för personer här omkring i Karlskrona så de borde veta vad det bästa är att göra. Så det finns nog ingen som helst anledning till att stressa upp sig över det.