Valö Gräv och Fix

Sommaren börjar gå mot sitt slut men ännu blåser det varma vindar från havet och det är helt fantastiskt att bo här i Strömstad. Jag ska villigt erkänna att den här semestern mest har tillbringats nere vid havet. Den här sommaren har också ett företag som heter Valö Gräv och Fix hjälpt mig med att lägga marksten på uppfarten till huset. Valö Gräv och Fix är ett företag inom entreprenad i Strömstad och man skulle kunna säga att det är lite av ett alltjänstföretag eftersom det är så mycket de kan hjälpa till med.  

 

Jag tänkte därför att jag skulle skriva några rader om Valö Gräv & Fix då jag vet att det är många personer i Strömstad med omnejd som skulle kunna ha god nytta av att anlita dem. Har ni något projekt på gång som ni skulle vilja ha hjälp med så skulle ni ju kunna höra er för med Valö Gräv och Fix om de inte skulle kunna hjälpa er? De är väldigt bra på det här med djurhägn och hundgårdar, grävning och till exempel bygger de husgrunder och är även duktiga på vatten och avlopp, med mera, med mera inom entreprenad i Strömstad eller någonstans här i närheten. Jag tycker särskilt mycket om deras utmärkta kundservice för de har verkligen involverat mig som kund i hela arbetet, och inte gjort något innan de var säkra på att det var exakt på det viset jag ville ha det. Om jag skulle behöva hjälp någon mer gång med något jobb med huset eller i trädgården, då kommer jag att anlita mig av Valö Gräv och Fix igen. Medarbetarna på det här företaget tycker att det är lika viktigt att hjälpa alla som behöver hjälp med entreprenad i Strömstad, oavsett om det är ett litet eller stort projekt som ska genomföras.