Fräsning av stubbar och träd

Att ha stubbar på tomten kan vara lite roligt, i alla fall om man bor vid skogen eftersom det visar vart det har stått träd tidigare. Är det stubbar från väldigt stora träd där man kan se alla årsringarna och allt så är det extra fint. Men om du till exempel vill ha en automatisk gräsklippare som klipper gräset så kan det vara nödvändigt med stubbfräsning för att få bort stubbarna och minimera riskerna för att gräsklipparen fastnar för att den försöker att köra över den.

Det är tydligen kanske vanligt i Norrtälje. Att de flesta som har villor eller stugor och köper gräsklippare bara sätter igång dem ute på trädgården och tänker att det kommer att lösa sig. Men så fastnar de i stubbarna, inte bara en gång utan nästan varje dag, så att de behöver räddas och tas loss för att de ska kunna fortsätta klippa resten av gräset i trädgården.

Att göra stubbfräsning i Norrtälje är inte så värst avancerat. Det går att göra på egen hand, om man vet vad man sysslar med, och i annat fall så kan det istället vara ett bra alternativ att ta hjälp av en firma eller liknande för att få erfarna hantverkare som sköter stubbfräsningen åt en. En av de främsta firmorna i just Norrtälje är Utlunda Entreprenad AB, som specialiserar sig på arbeten som rör träd och som därför gör allt för sina kunder. Så om du både behöver hjälp med att fälla ett träd och sedan fräsa bort stubben, vänd dig då till Utlunda Entreprenad AB.