Professionell hjälp med att bygga altanen från ett byggföretag

Har gått och tänkte på det här med att bygga en till uteplats ett bra tag, men har inte tagit tag i det. Vet inte riktigt hur jag vill ha det heller. Tror att jag vill ha en till altan, på andra sidan huset, så att när det inte är sol på altanen vi har där nu så kan vi vara på den andra istället. Sen vet jag inte om jag vill att den också ska vara i trä eller om det kanske räcker att ha en stenbelagd uteplats som nummer två. Tänker att om jag ringer till Halldans Fastighetsnära Tjänster AB, ett byggföretag här i Motala, så kanske de har något tips på vad som blir bäst att göra. De jobbar ju ändå med det och är kunniga inom det så det borde väl vi bra om jag kollar med dem först.

Halldans Fastighetsnära Tjänster är ett byggföretag jag har hört mycket bra om, så känner mig ganska säker på att anlita dem. Varför välja ett som jag inte vet någonting om när jag kan anlita ett företag som jag vet är bra för att jag har hört så mycket bra om det. Min granne tyckte att jag skulle göra det på egen hand och erbjöd sig till och med att hjälpa mig men jag känner att det kommer bli alldeles för mycket att göra och jag vill verkligen att det ska bli bra och för att kunna ha den garantin, eller i alla fall nästan garantin, så kan jag anlita ett byggföretag.

Är det någon av er som har några tips på hur jag ska göra med altanen? Ska jag ha den i sten eller trä och tror ni att jag kan klara av att göra det på egen hand eller ska jag ta professionell hjälp?