Funderar på att ta hjälp med trädfällning igen

Funderar starkt på att kontakta Tampens All-Service igen för att få hjälp med trädfällning här i Hallstavik. De var väldigt duktiga sist när de fällde trädet som skymde för altanen men nu har trädet vid ingången växt sig lite för hög. Tänkte först att det nog kunde räcka med att klippa ner det lite men stammen är alldeles för hög så det blir ändå inte så lågt som jag vill ha det. Och det är ju en björk så den kommer bara att fortsätta växa.

Istället tänker jag att om Tampens All-Service tar ner trädet så kan jag plantera ett nytt träd där sen. Ett träd som inte blir så högt. Tror jag vill ha en sån där med grenar som hänger ner på sidorna, de som ser ut som paraplyn. Tycker de är så fina.

Har en granne som fixade fällningen av ett träd de hade på sin trädgård på egen hand, men jag vet inte riktigt om jag vågar det. Trädet är precis vid ingången och vore hemskt om det föll rakt på huset. Då tar jag hellre det säkra före det osäkra och tar hjälp med trädfällning från Tampens All-Service i Hallstavik istället.

Tror faktiskt att de sysslar med andra trädgårdsarbeten också, jag menar företaget heter ju Tampens All-Service så de borde ju syssla med något mer än bara trädfällning. Så beroende på hur det blir sen så kanske de kan hjälpa mig att plantera det nya trädet också, eller så gör jag det själv. Vore väldigt skönt att få hjälp med det men samtidigt kostar det lite så det blir ju betydligt billigare att göra det på egen hand.