En damm i trädgården

Jag tycker om vackra trädgårdar och fina landskap. Jag har alltid drömt om en damm men det har inte funnits möjlighet att bygga det där vi har bott. Förrän nu, vi flyttade från Varberg till ett hus med en större tomt än vi tidigare haft i Halmstad. Direkt när vi var och kollade på huset såg jag att det var en perfekt fastighet för min dröm. Vi började med att göra vissa saker med huset invändigt och på framsidan, då fick vi bland annat hjälp av ett företag som heter Holas Entreprenad, de la sten och planterade en häck och ett körsbärsträd på framsidan vid entrén. De arbetar med entreprenad och yttre projekt, bland annat grävarbeten i Halmstad. Utöver Halmstad så är de också aktiva med deras tjänster i Varberg och Falkenberg med omnejd. Under tiden de var här och grejade med framsidan så pratade vi en del om baksidan för jag tyckte att de var duktiga och ville även anlita dem för mitt nästa projekt. Holas Entreprenad hade tydligen byggt dammar tidigare och de tyckte att min idé lät väldigt bra och föreslog att vi skull göra ett vattenfall från övre delen av trädgården ner i dammen och i den idén glänste dem. Förstod inte hur jag hade kommit på det själv. I dammen tänker jag ha lite fiskar, gärna svenska arter som trivs i dammar, den ska vara två meter djup och efterlikna en riktig damm med vass, näckrosor och stenbotten. detta kommer bli ett projekt som antingen drar igång i höst eller nästa sommar. Och jag ser verkligen fram emot att Holas Entreprenad ska komma tillbaka och påbörja sitt grävarbete och dammen här i Halmstad.