Dränering och obehag med källare

Jag hatar källare, har alltid gjort. Jag tycker att de är obehagliga, kanske för det här med att man behöver släcka lampan där nere och sedan gå upp från mörkret, gjorde det hos kompisar när jag var liten och det var otroligt obehagligt. Kanske är det därför också, för att vi aldrig har haft det hemma utan att det bara har varit hos andra som jag har fått uppleva det här med källare.

Nu det senaste när vi har kollat runt på olika hus här i Kungälv så har det funnits många som har varit väldigt bra, de har allting vi velat ha och min man har tyckt att de är perfekta, det är bara jag som inte kan komma över det faktum att de har källare. Kanske kan man stänga igen den så att man inte behöver vara där eller så kanske jag helt enkelt bara kan vänja mig, antar att det är det bästa egentligen.

Men det är inte bara det att det är obehagligt med källare utan det är faktiskt lite mer att sköta med det också. Till exempel kommer vi antagligen att behöva fixa med dränering då också, eftersom det är väldigt vanligt att det blir fuktskador och mögel och sådant i just källare. Kanske får låta honom övertyga mig om det här med källare, han har till och med kollat upp företag här i Kungälv som sysslar med dränering och att de inte har alltför farliga priser heller. Något företag som heter Tundo Schakt AB. Vet ändå inte riktigt, tror ni att jag kommer att komma över obehaget om jag faktiskt köper ett hus med källare eller kommer det alltid att vara kvar där i bakhuvudet.

Related Posts